
Sukaldaritza eta jatetxe arloa

1. MODULU PROFESIONAL ESPEZIFIKOAK
- 
Aurretiko elaborazioen oinarrizko teknikak.
 - 
Sukaldaritza ekoizpenerako oinarrizko prozesuak.
 - 
Lehengaien hornikuntzan eta kontserbazioan eta manipu-
lazioaren higienean.
 - 
Oinarrizko zerbitzu teknikak.
 - 
Elikagaiak eta edariak elaboratzeko oinarrizko prozesuak.
 - 
Kolektibitate eta catering zerbitzuetarako materialen pres-
takuntza eta muntaketa.
 - 
Bezeroaren arreta.
 - 
Lan-prestakuntza eta orientabidea.
 - 
Lantokietan prestakuntza (enpresetan praktikak).
 
2. IZAERA OROKORREKO MODULUAK
- Zientzia aplikatuak I eta II.
 - Komunikazioa eta gizartea I eta II.
 
4. ORIENTAZIOA ETA TUTORETZA
- Sukaldeko laguntzailea.
 - Ekonomato laguntzailea elikagaien eta edarien ekoizpen unitatetan eta zerbitzuetan.
 - Aretoko zerbitzariaren laguntzailea.
 - Taberna-kafetegiko zerbitzariaren laguntzailea.
 - Barman laguntzailea.
 - Sukaldeko laguntzailea elaborazio sinple eta azkarreko establezimenduetan(tapak, plater konbinatuak, besteren artean).
 - Ekonomato laguntzailea, elikagaien eta edarien ekoizpen unitateetan eta zerbitzuetan.
 
- 16 eta 17 urte beteta izatea hasiera ikasturteko
abenduaren 31 baino lehen. - Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzaren titulua ez eskuratu izana.
 - 15 urteko ikasleak DBH 2. Maila amaitu eta 3. erako sarbidea eskuratu ez dutenak.
 

