
Sukaldaritza zuzendaritza

1. IKASTURTEA
- 
Sukaldeko aurreelaborazio eta kontserbazio-prozesuak.
 - 
Sukaldaritza-elaborazioko prozesuak.
 - 
Elikadurako kalitatearen eta segurtasunaren eta higienea-
ren kudeaketa.
 - 
Lehengaien hornikuntzaren kontrola.
 - 
Ingelesa.
 - 
Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala I (EIP) .
 - 
Produkzio-sektoreei aplikatutako digitalizazioa.
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
2. IKASTURTEA
- 
Sukaldeko pastelgintzako eta gozogintzako elaborazioak.
 - 
Sukaldeko produkzioaren kudeaketa.
 - 
Jatetxe-arloko administrazio eta merkataritzako kudeaketa.
 - 
Gastronomia eta nutrizioa.
 - 
Jatetxe-arloko giza baliabideak eta taldeen zuzendaritza.
 - 
Enplegagarritasunerako Ibilbide Pertsonala II (EIP).
 - 
Produkzio-sistemari aplikatutako iraunkortasuna.
 - 
Proiektu intermodularra.
 - 
Hautazko modulua(k)
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
- Elikagai eta edarien zuzendaria.
 - Sukaldeko zuzendaria.
 - Produkzio burua sukaldean.
 - Sukalde burua.
 - Sukaldeko bigarren burua.
 - Catering jardueretako burua.
 - Atalburua.
 - Sukaldaria.
 - Ekonomato eta bodega arduraduna.
 - Areto burua.
 
- Batxilergoko titulua
 - Erdi-mailako zikloko titulua
 - Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
 - Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
 - Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
 - 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
 - Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria
 

