
Dietetika

1. IKASTURTEA
- 
Elikadura orekatua.
 - 
Elikaduraren kontrola.
 - 
Dietetika-kabineteen antolamendua eta Kudeaketa.
 - 
Dietetikako fisiopatologia.
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala I.
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
2. IKASTURTEA
- 
Mikrobiologia eta elikadura-higienea.
 - 
Dietoterapia.
 - 
Osasun-hezkuntza eta osasunaren sustapena.
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala II.
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
- Dietista.
 - Dietetika eta nutrizioko teknikaria.
 - Elikadurako arduraduna catering enpresetan.
 - Elikagaien higieneko teknikaria.
 - Elikadurako aholkularia.
 - Osasun-hezitzailea.
 
- Batxilergoko titulua
 - Erdi-mailako zikloko titulua
 - Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
 - Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
 - Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
 - 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
 - Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria
 

