
Sukaldaritza eta gastronomia

1. IKASTURTEA
- 
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea.
 - 
Elikagaien aurretiazko elaboraz. eta kontserbazioa.
 - 
Sukaldaritzako teknikak.
 - 
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko proz.
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala I
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
2. IKASTURTEA
- 
Eskaintza gastronomikoak.
 - 
Sukaldaritzako produktuak.
 - 
Jatetxe-arloko postreak.
 - 
Ingeles profesionala
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala II.
 - 
Produkzio-sektoreei aplikatutako digitalizazioa.
 - 
Produkzio-sistemari aplikatutako iraunkortasuna.
 - 
Proiektu intermodularra.
 - 
Hautazko modulua(k)
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
- Edozein ostalaritza-establezimendutako sukaldaria.
 - Atalburua.
 - Biltegi-, hoteleko kamera- eta soto-, jatetxe-teknikaria, etab.
 
- DBH graduatua
 - Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloak edo erdi-mailako zikloetara sartzeko proba
 - Erdi-mailako beste ziklo bat
 - 25 eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
 - Heziketa-zikloarekin lotutako II. mailako profesionaltasun-ziurtagiria
 

