
Okintza, gozogintza

1. IKASTURTEA
- 
Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea.
 - 
Okintzako eta opilgintzako elaborazioak.
 - 
Pastelgintzako eta gozogintzako oinarrizko prozesuak.
 - 
Konfiteriako eta beste espezialitate batzuetako elaborazioak.
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala I.
 - 
Produkzio-sektoreei aplikatutako digitalizazioa.
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
2. IKASTURTEA
- 
Okintzako, pastelgintzako eta gozogintzako lehengaiak eta prozesuak.
 - 
Lantegiko produktuak.
 - 
Okintzako eta pastelgintzako produktuen aurkezpena eta sal-
mentak.
 - 
Jatetxe-arloko postreak.
 - 
Elikagaien industrietako biltegiko lanak eta kontrola.
 - 
Ingeles profesionala.
 - 
Enplegagarritasunerako ibilbide pertsonala II.
 - 
Produkzio-sistemari aplikatutako iraunkortasuna.
 - 
Proiektu intermodularra.
 - 
Hautazko modulua(k).
 - 
Dual orokorra (praktikak enpresan).
 
- Okina.
 - Gozogilea.
 - Izozkigilea.
 - Jatetxeko gozogilea.
 
- DBH graduatua
 - Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloak edo erdi-mailako zikloetara sartzeko proba
 - Erdi-mailako beste ziklo bat
 - 25 eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
 - Heziketa-zikloarekin lotutako II. mailako profesionaltasun-ziurtagiria
 

